Seed Consultants

Willbrook International

Context

Willbrook International, un investitor de top pe piata din Europa Centrala si de Est, este si unul dintre cei mai importanti dezvoltatori din domeniul imobiliar din Romania. In ciuda crizei economice care a afectat puternic sectorul imobiliar, compania are investitii de peste 300 de milioane de euro in proiecte rezidentiale, de birouri si centre de conferinte in Bucuresti, aflate in curs de finalizare.

Provocare

Willbrook International isi construise o reputatie buna in comunitatea de business din Romania, prin evenimente foarte targetate, sponsorships si alte tactici variate de comunicare corporate. Odata cu dezvoltarea puternica a companiei, managementul Willbrook International a apelat la agentia Seed Consultants pentru definirea unei misiuni si viziuni relevante pentru piata romaneasca si a unor valori corporatiste care sa reprezinte intreaga organizatie.

Abordare

Seed Consultants a propus o analiza completa a perceptiei asupra brandului corporate Willbrook in comparatie cu competitorii sai, conducand o serie de interviuri cu stakeholderi interni si externi, urmate de un studiu cantitativ pe targetul business, foarte exclusivist al companiei. In urma rezultatelor si recomandarilor obtinute, au fost conturate platforma de brand, misiunea, viziunea si valorile companiei. Esenta brandului a fost definita ca “the place of excellence”, iar valorile care definesc brandul sunt inspiratia, abordarea europeana, dezvoltarea sustenabila si excelenta. In continuare, consultantii Seed au transpus aceste valori intr-o strategie de comunicare de brand pe termen mediu, care sa construiasca asocieri pozitive si sa creasca notorietatea Willbrook Management. Activitatile gandite au vizat si tactici conventionale si neconventionale, pentru generarea de word of mouth si asocieri de brand.

Servicii Prestate

Analiza de brand
Analiza pietei
Platforma de brand
Strategie de comunicare