Seed Consultants
Stiri
Noutati
Seed si munca de echipa

Seed si munca de echipa

Este firesc ca fiecare dintre noi sa isi doreasca sa fie cat mai productiv, sa isi termine munca la timp si, daca e posibil, sa isi desfasoare cele 8 ore pe zi intr-un cadru cat mai prietenos. Se spune despre ‘the hot spots’ ca sunt centri in care energia mai multor oameni se aduna si acestia, impreuna, reusesc lucruri marete impreuna, pentru ca se afla cu totii la momentul si in locul potrivit. Si cred cu tarie ca acesti centri nu provin doar din faptul ca fiecare persoana din echipa este pasionata si isi cunoaste domeniul foarte bine, ci mai ales pentru ca exista o congruenta deosebita in intre membrii echipei. Iar aceste relatii se construiesc in timp, prin mult mai multe lucruri decat activitatea de la ‘birou’.Sa muncim ca si cum ne-am juca: este un indemn, gasit mai demult intr-o carte de psihologia echipei. Dar ziua iti este plina de activitati, termene limita si intalniri care, uneori, te fac sa crezi ca lucrurile nu stau chiar ca in cartile de psihologie. Jocul pare sa aiba alte reguli.

Cu toate acestea, noi, echipa Seed, alegem totusi in multe momente sa privim munca de toate zilele ca un joc. Si asta nu inseamna ca nu ne-am lua munca in serios. Daca ati fost sambata la Junior Party, ati inteles repede ca si copiii sunt foarte seriosi cand… se pun pe treaba. Dar in acelasi timp, se si distreaza.

Cu o saptamana in urma, o parte din colegii nostri de la MCR au organizat un concert la Arenele Romane si ne-au oferit bilete pentru Armada Night, un concert electro, care la prima vedere nu pare sa fie ceva pe gustul tuturor. Noi, insa, am zis sa incercam! Eram cu totii la primul eveniment electro din viata noastra. E de inteles ca nu eram fani inraiti. Dar atmosfera si sentimentul ca eram acolo, ca o echipa, ne-a facut sa ne relaxam si sa privim totul ca pe un joc: un joc de lumini si culori, un joc de sunete si voci, in mijlocul unor oameni care dansau frenetic.

Fiecare zi la birou este o noua provocare, insa iesirile in grup, sentimentul ca te distrezi cu colegii tai, nu doar ca muncesti, face lucrurile sa fie mai usoare si fiecare zi sa treaca mai placut. Si astfel, cred eu ca se construiesc ‘the hot spots': prin relatii puternice, bazate pe incredere si intelegere a celor din jur, create in timp, in birou si in afara lui.