Seed Consultants

Platinum Business and Convention Center

Context

Willbrook International, un investitor de top pe piata din Europa Centrala si de Est si unul dintre cei mai importanti dezvoltatori din domeniul imobiliar din Romania, a dezvoltat in nordul Bucurestiului un centru de business si conferinte dezvoltat pe principiile arhitecturii ecologice, in urma unei investitii de 100 de milioane de euro. Centrul poarta denumirea Willbrook Platinum Business and Convention Center, brandul reflectand facilitatile de prima clasa si tehnologia de ultima generatie pe care le ofera ocupantilor sai.

Provocare

Aflat in curs de finalizare, centrul de business avea nevoie sa-si creasca notorietatea printre audientele sale, in special in mediul de afaceri romanesc. Brandul avea un target foarte sofisticat si dificil de adresat, iar in aceste conditii managementul Willbrook International a apelat la consultantii Seed Consultants pentru definirea unei strategii de comunicare de brand care sa genereze o notorietate crescuta.

Abordare

In urma analizarii datelor de piata si a derularii unor cercetari calitative si cantitative, Seed Consultants a articulat o platforma de brand completa pentru Willbrook Platinum Business and Convention Center, care promite “un loc al inovatiei”. Esenta brandului a fost derivata intr-o strategie de comunicare de brand care cuprinde atat activitati conventionale, dar si tactici neconventionale, pentru adresarea targetului business si generarea de asocieri pozitive pentru brand.

Servicii Prestate

Analiza de brand
Analiza pietei
Platforma de brand
Strategie de comunicare