Seed Consultants

Oxford Gardens

Context

Willbrook International, un investitor de top pe piata din Europa Centrala si de Est si unul dintre cei mai importanti dezvoltatori din domeniul imobiliar din Romania, a dezvoltat in nordul Bucurestiului un ansamblu rezidential de lux, cu servicii occidentale. Complexul poarta denumirea Oxford Gardens, brand creat in rafinatul stil englezesc, redat prin arhitectura, landscaping si armonia cu natura.

Provocare

Aflat in curs de finalizare, ansamblul Oxford Gardens avea nevoie sa-si creasca notorietatea de brand printre audientele sale, foarte exclusiviste. Complexul rezidential cuprinde 204 proprietati, dintre care doar o parte disponibile pentru vanzare, majoritatea fiind destinate inchirierii. Brandul avea un target foarte sofisticat si dificil de adresat, iar in aceste conditii managementul Willbrook International a apelat la consultantii Seed Consultants pentru definirea unei strategii de comunicare care sa diferentieze brandul si sa ajute la cresterea notorietatii.

 

Abordare

In urma analizarii datelor de piata si a derularii unor cercetari calitative si cantitative, Seed Consultants a articulat o platforma de brand completa pentru Oxford Gardens, care promite “un loc al confortului extrem”. Esenta brandului a fost derivata intr-o strategie de comunicare de brand care cuprinde atat activitati conventionale, dar si tactici neconventionale, pentru adresarea targetului exclusivist si generarea de asocieri pozitive pentru brand.

Servicii Prestate

Analiza de brand
Analiza pietei
Platforma de brand
Strategie de comunicare