Seed Consultants

Logicons

Context

Logicons este o companie de consultanta in atragerea fondurilor europene rambursabile si nerambursabile, infiintata in anul 2000. De-a lungul anilor Logicons a cunoscut o dezvoltare ampla, in urma numeroaselor proiecte de consultanta si atragere de fonduri finalizate in domenii diverse precum industrie, cercetare, turism, agricultura, asistenta sociala sau infrastructura.

Provocare

Dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, au luat nastere tot mai multe companii de consultanta pentru atragerea de fonduri europene. Pe aceasta piata competitiva, Logicons a simtit nevoia unei schimbari de imagine si a unei redefiniri a valorilor brandului, apeland la Seed Consultants pentru un proiect de transformare a imaginii corporate.

Abordare

Pornind de la analiza competitiei si in baza discutiilor si a workshop-urilor derulate cu managementul companiei, Seed Consultants a redefinit esenta brandului in jurul ideii de stabilitate si incredere, dezvoltand conceptul “A step forward.”

Sub aceasta promisiune, brandul Logicons isi propune sa devina un partener al dezvoltarii durabile a clientilor sai, prin abordare, gama de servicii si expertiza.

Executia vizuala a identitatii brandului transmite aceasta promisiune prin folosirea pietrei de rau, cunoscuta ca fiind un simbol al longevitatii. Aplicatiile colaterale de brand au fost dezvoltate unitar, aliniate aceleasi identitati.

Servicii Prestate

Analiza de brand
Analiza pietei
Platforma de brand
Identitate vizuala
Comunicare de brand