Seed Consultants
Despre noi
Premii

Seed Consultants, singura agentie romaneasca dublu premiata la competitia REBRAND™ 100® Global Awards in 2012

Martie 2012. Seed demonstreaza ca in Romania se poate face branding de calibru international: doua branduri romanesti dezvoltate in 2010-2011, Scandia Food si HERT Design fiind premiate in cadrul competitiei internationale REBRAND™.

Cele doua programe inscrise la competitia internationala au aratat ca indiferent de dimensiunea companiei, rezultatele unui proces de rebranding integrat in care implici echipa client–agentie sunt cele mai eficiente, se duc in transformarea organizationala, in regandirea businessului si sustinerea acestuia de catre angajati si se vad in timp in cifre.

Scandia Sibiu era o companie romaneasca de produse alimentare infiintata la inceputul secolului  al XX-lea, care si-a continuat neintrerupt activitatea pana in zilele noastre. Un nume respectat in industria alimentara, Scandia Sibiu a reusit de-a lungul anilor performanta de a crea produse delicioase si a lansa branduri de succes, indragite de consumatori. Celalalt proiect castigator, HERT Design, un atelier de creatie si productie de mobilier, isi facuse aparitia pe aceasta piata datorita pasiunii a doi tineri antreprenori pentru design si amenajari interioare.

Mai multe detalii despre proiectele castigatoare:
Scandia: http://www.rebrand.com/merit-scandia
HERT Design: http://www.rebrand.com/notable-hert-design

Detalii despre Rebrand: www.rebrand.com

Identitatea Scandia Food premiata de American Design Awards

 Mai 2011. Competitia bianuala American Design Awards din SUA premiaza agentia Seed Consultants pentru identitatea Scandia Food, la sectiunea Logo Design, cea mai importanta din concurs.

Din peste 1500 de lucrari de pe tot globul inscrise in concurs, Seed Consultants a primit aceasta distinctie pentru creativitatea si eficienta de a comunica mesajul dorit catre audiente.

Programul de rebranding al Scandia Food a fost desfasurat in 2010, iar noua identitate vizuala Scandia Food reda esenta brandului “Viata plina de savoare” prin utilizarea simbolului cornului abundentei, un icon folosit din cele mai vechi timpuri, reinterpretat grafic pentru a reda diversitatea de produse, forme si gusturi, eliberarea de simturi si emotii, deci insasi savoarea vietii.

Mai multe detalii pe www.americandesignawards.com

Premiu “ReBrand100” pentru designul de ambalaj Galador

Februarie 2011. Agentia Seed Consultants isi adauga un nou premiu in portofoliu prin distinctia oferita de competitia anuala “ReBrand100 Global Awards”, din Statele Unite ale Americii, pentru eficienta proiectului de repozitionare strategica si design al brandului Galador – sapunuri si produse naturale de ingrijire a pielii.

Juriul international format din personalitati marcante de business si design a premiat evolutia spectaculoasa a brandului Galador, care intr-un an de zile de la finalizarea re-brandingului a crescut cifra de afaceri a companiei cu 250%, si profitul cu 400%.

Galador este un brand romanesc ce cuprinde o gama de produse de ingrijire a pielii 100% naturale, din ingrediente vegetale, lucrate manual. Noua strategie de brand si design a urmarit cresterea vizibilitatii acestuia la raft si a atractivitatii pentru consumatorul final.

Mai multe detalii pe www.rebrand.com/notable-galador