Seed Consultants

La prima editie a programului Cel mai promitator brand romanesc au aplicat companii din toate zonele tarii – atat cu traditie de zeci de ani pe piata româneasca, cât si firme nou înfiintate, cu domenii de activitate foarte variate: de la industria alimentara, pana la constructii si industria farmaceutica, turism, on-line sau industria cosmetica.

In urma evaluarii juriului, din care au facut parte specialisti din economie, research, branding si imagine, castigatorul desemnat al primei editii a fost brandul Plantavorel – Piatra Neamt.

Plantavorel este un producator local cu istorie de la 1825 si traditie în domeniul cercetarii si fabricarii produselor fitoterapeutice, suplimentelor alimentare, produselor nutritionale, cosmetice si de uz balnear din plante medicinale, aromatice, cereale, legume, fructe si produse apicole, ce detine în portofoliu branduri precum Sedocalm, Hepatobil, Voseptol, Carmoplant.

Ca efect al acestor demersuri, in urma unui proces de branding complex dezvoltat pe parcursul a 6 luni, brandul Plantavorel a devenit Laboratoarele Vorel, continuand astfel traditial de la 1825.