Seed Consultants

GALA Cel Mai Promițător Brand Românesc

A IV-a ediție a Programului Cel Mai Promițător Brand Românesc are un câștigător: ANIMAX – lanțul de magazine specializat în produse pentru animale.

Juriul care a evaluat aplicaţiile a fost format din: Niels Schnecker, Elena Cristian – Redactor Şef Income Magazine, Dan Tudoroiu – Online Brand Manager, Ioana Dogaru – Consultant Independent în Marketing şi Comunicare şi Dochiţa Zenoveiov – Managing Director Seed Consultants Partener Landor. Criteriile în funcţie de care s-a făcut evaluarea au fost potenţialul industriei, gradul de diferenţiere al brandului respectiv în categorie, definirea problemei, planurile de dezvoltare şi potenţialul de implementare al beneficiarului.

Gala Cel Mai Promițător Brand Românesc Ediția a IV-a  în imagini

Dochița Zenoveiov a deschis festivitatea prezentând atuurile Programulu Cel Mai Promițător Brand Românesc și beneficiile antreprenorilor care înțeleg și dezvoltă coerent și consecvent brandurile proprii.

Niels Schnecker, unul dintre membrii juriului, le-a transmis antreprenorilor următorul mesaj: “Creșteți branduri serioase, care să creeze valoare pe termen mediu și lung. După care le vindeți. Aceasta este regula economiei de piață.”

Dan Trifu, Smart Food Solution Director, a vorbit despre dezvoltarea brandului Savoria, un brand în plină ascensiune.

Anita Panait, B2B Comunication Manager – despre comunicare și semnificația media în dezvoltarea unui brand.

Nominalizări Cel Mai Promițător Brand Românesc

Dan Tudoroiu, Online Brand Manager, a evidențiat importanța investiției in zona de online, zonă în care creșterile sunt rapide și măsurabile.

Ioana Dogaru, Consultant independent Marketing și Comunicare – asemănări și deosebiri între un brand și o persoană.

ANIMAX – “Știm că suntem cei mai buni, dar nu ne așteptam să câștigăm”

Publicul a votat Cel Mai Iubit Brand Românesc pe regiuni

Lansare de carte – Mihai Stănescu