Seed Consultants
Cel mai promitator brand
Despre program

Despre program

Sustinem brandurile romanesti
Programul Cel Mai Promitator Brand Romanesc este o initiativa lansata de agentia  de branding si design Seed Consultants pentru companiile private din Romania. Competitia ofera un program complet de consultanta de brand urmarind, in acelasi timp sa creasca notorietatea si importanta industriei romanesti de branding.

In competitie se pot inscrie companiile mici, medii si mari care au in portofoliu un brand romanesc (de produs/serviciu/ corporatie) pe care doresc sa-l relanseze sau sa-l revitalizeze.
Mai multe detalii despre Eligibilitatea participantilor.

Castigatorul beneficiaza de expertiza Seed Consultants in dezvoltarea unui program de branding gratuit particularizat nevoilor castigatorului, constand in: analiza si strategie de brand, redesenare identitate vizuala pentru produs, serviciu sau companie sau design de ambalaj, ghid cu reguli de identitate.

Despre Seed Consultants
Suntem singura agentie de branding din Romania care are un parteneriat de lucru cu Landor Associates, o companie internationala de consultanta de brand si design. Landor Associates este una dintre cele mai importante companii de branding globale, avand birouri in peste 20 de locatii. Ca urmare, Seed Consultants, partener exclusiv in Romania, beneficiaza de o metodologie de lucru care a stat la baza crearii unor branduri internationale de renume, devenite “lovemarks”.

Programele noastre de branding implica workshop-uri si dezbateri derulate impreuna cu clientii, care se implica astfel activ in (re)definirea brandurilor lor. Printre clientii Seed Consultants se numara branduri romanesti renumite precum: Scandia Food, Angst, Radio ZU, Petrom City, MedLife, Antena 1 etc.

Procedura de evaluare
Un juriu format din specialisti in economie, market research si brand image va decide brandul castigator, tinanad cont de urmatoarele criterii:

– argumentarea nevoii de branding
– potentialul de dezvoltare locala/internationala a brandului
– tendintele categoriei din care face parte brandul
– nota de atractivitate a programului de branding, din perspectiva organizatorului

Proiectul castigator va fi anuntat pe site-ul www.celmaipromitatorbrand.ro dupa consumarea evenimentului public.

Just in case